header
Specialisten in
veilig en comfortabel
thuis wonen

Wie zijn wij

Adviseuse Lekker Thuis Oud WordenIn onze zoektocht naar producten die het voor onze ouders comfortabel en veilig in en om het huis moesten maken werden we geconfronteerd met een wirwar van aanbieders,  webshops, thuiszorgwinkels, aannemers en architecten. Niemand kon ons op een bevredigende wijze adviseren en een totaalpakket aanbieden voor een acceptabele prijs.

Onze organisatie voorziet wel in die behoefte en gaat u die zorg uit handen nemen. Lekker Thuis Oud Worden is een organisatie die zich ten doel stelt haar klanten een zo comfortabel en veilig mogelijk gevoel te geven tegen minimale kosten. Wij streven ernaar dat u als klant een warm en vertrouwd gevoel ervaart door de kwaliteit en de service die wij u bieden.

Wij werken met een Lekker Thuis Oud Worden adviseuse die graag met u helemaal vrijblijvend de mogelijkheden bespreekt om het voor u zo comfortabel en veilig mogelijk  te maken in en om uw huis. Dit uiteraard bij u thuis zodat u de deur niet uit hoeft. Wij juichen het toe als u een familielid of kennis hierbij uitnodigt, twee weten immers meer dan een en het eerste veilige gevoel is daarmee al een feit.

 

Het is moeilijk, terwijl u dit leest, u ervan te overtuigen dat wij absoluut geen bedrijf zijn dat in zo kort mogelijke tijd u zoveel mogelijk probeert te verkopen. Ik sta er persoonlijk voor garant dat u alleen artikelen aanschaft waar u zelf de toegevoegde waarde van inziet.

Met vriendelijke groet,
Drs. Anita Kollen
Lekker Thuis Oud Worden adviseuse.

 

Samenwerkingspartners

Carint Reggeland            ErinThuis  VVVS

 Gemeente Hengelo     Handicare      Alifa  Vulkon