header
Specialisten in
veilig en comfortabel
thuis wonen

Uitgevoerde werkzaamheden bij klanten

Voor verschillende klanten hebben wij oplossingen bedacht.
Steeds meer mensen ondervinden het gemak van veilig en comfortabel thuis wonen:

 

Veiligheid en comfort in huis

Veiligheid en comfort in huis Onze klant wilde graag een wandbeugel geplaatst hebben. Vanwege het gemak in huis werd er ook een systeem geplaatst dat het mogelijk maakt de verlichting vanaf 1 punt te bedienen. Onze klant is weer blij.

 

 

 

 

Badkameraanpassing

Badkameraanpassingen Een badkameraanpassing gedaan voor een mevrouw met rugklachten. De douchebak is verwijderd. Er is een docuhestoeltje gemonteerd en een opklapbare beugel bij het toilet. We hebben de rand die als douchebak gold verwijderd en meteen de voegen van de douchevloer opnieuw gevoegd. Het geheel heeft een strakke uitstraling gekregen.

Mevrouw heeft er spijt van dat ze het niet eerder heeft laten plaatsen, zoveel gemak en comfort ondervindt ze ervan.

 

 

Frezen rubberen strips en plaatsen trapspilbeugel voor extra houvast

TrapaanpassingenOnze klanten hebben een prachtige trap in de hal. Zonder de ruwe strips was hij glad en onveilig. Na het frezen en inleggen van rubberen strips blijft de uitstraling van de trap prachtig en is deze heel veilig begaanbaar.

Een extra houvast geeft de trapsilbeugel die op deze trap aan de linkerkant is geplaatst. Veiligheid staat nu voorop en uitglijden wordt niet meer aan het toeval overgelaten.

 

 

Drempelhulp binnen

DrempelaanpassingenLastige drempel voor onze klant. Situatie voor plaatsing van een drempelhulp

 

De situatie is na plaatsing van de drempelhulp weer veilig geworden

 

 

Drempelhulp buiten

DrempelaanpassingenEr is een nieuwe wereld open gegaan voor onze klant die in een appartement woont. Meneer is bijna 100 en woont nog zelfstandig. Het is voor hem steeds moeilijker en gevaarlijker om op het balkon te stappen. Om valincidenten te voorkomen heeft meneer ons gebeld en hebben wij een drempelhulp geplaatst zodat meneer veilig en comfortabel naar en van het balkon kan gaan met zijn rollator. Meneer geniet enorm van het buiten zitten dat hij de laatste tijd niet meer kon.

 

 

Automatische garagedeuropener en andere elektrische oplossingen

DrempelaanpassingenOnze klanten hebben een prachtige dubbele garage. Heel erg graag wilden ze hun deur automatisch kunnen openen. Mevrouw heeft veel last van haar handen waardoor dat steeds moeilijker wordt. Ook wilden zij graag de spaghetti van elektrische draden in de garage netjes weggewerkt hebben. 

In de tuin was de lamp al heel lang niet meer werkend. Bovendien moesten zij in het donker van de garage naar hun huis lopen. Inmiddels hebben we daar de lampen zo geïnstalleerd dat zij de buitenlampen vanuit de garage kunnen bedienen, veilig naar hun huis kunnen lopen ook als het donker is en daarna de verlichting vanuit hun huis weer kunnen uitschakelen. 

 

 

Geen indringers door veiligheid bij het openen van een glazen voordeur met aluminium posten

Voordeur aanpassing

Bij een glazen voordeur met aluminium posten is het lastig een veiligheidsketting te plaatsen. Daarom hebben wij een neerklapbare veiligheidsstang aan de muur bevestigd waardoor onze klant  de deur kan openen en met iemand kan spreken, zonder dat er zo maar naar binnen gestapt kan worden.

 

 

 

Wastafelbeugel en inklapbare douchestoel

Wastafelbeugel

Het staan bij de wastafel gaat een stuk makkelijker met een wastafelbeugel

De badkamer is verder verfraaid met een opklapbare douchestoel