header
Specialisten in
veilig en comfortabel
thuis wonen

Hoe werken wij

Ieder mens heeft zo zijn eigen behoeften. Vanuit uw eigen behoeften en wensen doen wij u geheel vrijblijvend een handreiking hoe u uw persoonlijke wensen kunt verwezenlijken en daarbij letten we samen met u echt op de kleintjes.

 

Onze werkwijze is als volgt:

U maakt vrijblijvend een afspraak met onze adviseuse.
De adviseuse komt bij u langs om uw behoefte samen te stellen. Zij adviseert u in wat er allemaal mogelijk is en geeft direct aan wat de kosten zijn die bij de betreffende producten of aanpassingen horen.
Bij aanpassingen of producten waarvan de prijs niet op voorhand bekend is, neemt ze binnen 2 werkdagen contact met u op om te vertellen wat de bijbehorende kosten zijn.

U krijgt van de gemaakte afspraken een schriftelijke bevestiging waarin de prijzen nogmaals zijn vermeld inclusief advies, reiskosten, montage, BTW, dus absoluut geen verrassingen of bijkomende kosten.
Bij een akkoord op de schriftelijke bevestiging wordt er een afspraak gemaakt voor de montage door ons eigen montageteam.
We komen op de afgesproken tijd, laten absoluut geen rommel achter, trekken onze schoenen uit en gaan pas weg als alles goed werkt en of gemonteerd is en u weet hoe het werkt. We laten een leuk spreukentegeltje met onze gegevens bij u achter zodat u altijd onze gegevens bij de hand heeft. 

Wij nemen elk half jaar contact met u op of alles nog naar wens is en of u nog vragen heeft. In onze administratie houden we bij wanneer er batterijen en/of andere zaken vervangen moeten worden om uw veiligheid te garanderen. Uiteraard kunt u zelf ook bellen.

Wij werken alleen met gecertificeerde en goedgekeurde producten die u gegarandeerd het comfort en de veiligheid bieden waarnaar u op zoek bent.

 

Beoordelingen van klanten

Klik op de foto om de review te bekijken.