header
Specialisten in
veilig en comfortabel
thuis wonen

Assortiment

De producten die u hieronder aantreft zitten standaard in ons assortiment omdat we uit ervaring weten dat degenen die het hebben aangeschaft hier enthousiast over zijn.

U kunt echter nog veel meer wensen hebben die wij niet allemaal in beeld kunnen brengen. U moet weten dat ons assortiment net zo groot is als uw wensen en behoeften zijn. Onze adviseuse bespreekt geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden om zo goed mogelijk in uw wensen te voorzien.

 

VERLICHTING AAN- EN UITSCHAKELEN VANAF 1 PUNT
Comfortabel thuis wonen

Dit is echt het allermooiste systeem dat ooit uitgevonden is, alle lampen vanaf 1 punt aan- en uitschakelen.

Nooit meer bukken naar schakelaars die verstopt op de grond liggen. Wij plaatsen bij elke lamp die in een stopcontact zit een externe schakelaar die vanaf 1 punt bediend kan worden. Het ziet eruit als een gewone schakelaar die we waar u maar wilt kunnen plaatsen en met 1 druk op de schakelaar gaan alle lampen aan of uit.

Aan dit systeem zult u echt 2 x per dag veel plezier beleven (1 keer lampen aan en 1 keer lampen uit), De kosten van dit systeem zal rond de € 20,= per geschakelde lamp liggen, dit is inclusief BTW en montage.

   

 

DOUCHESTOELTJE MET RUG EN ARMLEUNING
Veilig en comfortabel thuis wonen

Dit douchestoeltje is volledig opklapbaar tegen de wand en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Afhankelijk van de wand is het mogelijk om hier een potenset onder te monteren welke ook tegen de wand inklapbaar is. Met dit douchestoeltje kunt u zonder moeite lekker douchen. De kosten zijn rond de € 395,= dit is inclusief BTW, montage en montagematerialen. 

Mocht de wand waar het douchestoeltje aan gemonteerd moet worden niet stevig genoeg zijn dan bestaat de mogelijkheid om er een potensetje onder te monteren. De kosten van dit potensetje zijn rond de € 125,= inclusief BTW en montage.

   

 

ALARMSYSTEMEN

 

   

 

INTERCOM MET BEELD EN SPRAAK

We hebben het veel over veiligheid, met dit product zult u het ook ervaren. U hoeft de deur niet meer open te doen om te weten wie er staat en u kunt de persoon gewoon te woord te staan zonder de voordeur open te doen.

Dit draadloze systeem bestaat uit een deurbel met camera en een handset die u overal in huis neer kunt zetten en mee kunt nemen naar de ruimte waar u zich bevind. Als iemand op de bel drukt geeft de handset een beltoon en u kunt zien wie er voor de deur staat. U drukt op het "hoorntje" en u kunt spreken met degene die er staat. Als u op het "fototoestel" drukt zal er zelfs een foto gemaakt worden van de persoon die aangebeld heeft.

 De prijs van deze complete set zal rond de € 349,= liggen inclusief BTW, uitleg en montage. 

   

 

DREMPELHULP VOOR BINNENDEUR

Met deze kunstof drempelhulp zijn al die vervelende drempels verleden tijd. Deze kunstof drempelhulp is vervaardigd van een anti-slip slijtvast materiaal in de kleur grijs. Met dit systeem zijn drempels van alle hoogtes weg te werken en toegankelijk geworden voor rollators en of rolstoelen. Ook als u nog goed ter been bent kan deze drempelhulp u helpen om die hoge drempel over te komen.

De kosten voor dit systeem zijn voor een drempel tot 1 cm € 45,= Voor een drempel tot 2  cm €95 ,= Voor een drempel tot 3 cm € 145,= Voor een drempel tot 4 cm € 195,= Dit is inclusief BTW en montage. Let op, u heeft 2 drempelhulpen nodig om 1 drempel te overbruggen, aan elke kant 1.

 

   

 

PERSONEN ALARM

Dit personen alarm geeft u en de mensen die u liefhebben absoluut een veilig gevoel. U kunt op elk moment en op elke plaats in huis een alarmoproep tot stand brengen mocht dit onverhoopt nodig zijn.

De zender die u als hanger of  horloge bij u kunt dragen bevat een noodknop die als u wilt een signaal naar de ontvanger stuurt. Deze ontvanger staat in verbinding met de telefoon die bij nood automatisch de nummers gaat bellen die wij voor u programmeren (tot 5 nummers is mogelijk). Degene die de noodoproep ontvangt kan een spraakverbinding tot stand brengen en u vragen wat er aan de hand is zonder dat u daarvoor de telefoon nodig heeft.

Ook beschikt dit personenalarm over een oproepfunctie die als de knop wordt ingedrukt een signaal geeft aan de ontvanger waaruit dan een deuntje klinkt. Handig voor als u wilt laten weten dat u wakker bent en dat de eitjes gekookt kunnen worden.

   

 

DIGITALE DEURSPION
Veilig en comfortabel thuis wonen

Met deze digitale deurspion kunt u altijd op een schermpje zien wie er voor de deur staat voordat u hem open doet. Zo bent u er zeker van dat u alleen de deur opent voor personen die u kent. Mocht u het niet vertrouwen dan kunt u met deze digitale  deurspion ook een foto maken van de persoon die voor de deur staat. De prijs van dit artikel ligt rond de € 195,= . Dit is inclusief BTW, uitleg en montage.

 

 

TRAPLIFTEN

Trapliften zijn er in alle soorten en maten, het is onmogelijk om een prijs te noemen voor uw situatie. Onze leverancier Handicare biedt voor elk type huis en voor ieder budget een oplossing. Niet alleen schaft u bij ons een nieuwe traplift aan, ook een tweedehands traplift of een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Hun uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om in elk huis een traplift te plaatsen die voldoet aan uw wensen en behoeftes.

• Al meer dan 20.000 tevreden Handicare trapliftgebruikers in Nederland
• Duidelijk en vrijblijvend advies van een Handicare adviseur
• Uitstekende 24/7 service en garantie
• Voor elke trap een passende oplossing
• Alle oplossingen voldoen aan de strengste veiligheid & kwaliteitseisen
• Een traplift is al leverbaar vanaf € 2450

Naar de website van Handicare

 

VERHOOGDE TOILETPOT LOSSTAAND
Veilig en comfortabel thuis wonen

Een verhoogd losstaand toilet  (verhoogd met 7 cm) zal het gaan zitten en opstaan aanzienlijk eenvoudiger maken. Wij leveren het toilet met een nieuwe witte wc bril. Wij vragen voor het plaatsen rond de € 375,= dit is inclusief BTW, montagematerialen, aansluitmaterialen en montage. Wij voeren de oude pot ook af als u dat wilt en laten alles weer keurig netjes achter.

Wij staan er voor in dat we kwalitatief zeer mooie en degelijke artikelen leveren.

 

AUTOMATISCHE RAAMOPENER
Veilig thuis wonen

Met deze automatische raamopener is het geklauter op stoelen verleden tijd.

Om de woon of slaapkamer van de broodnodige frisse lucht te voorzien wordt er vaak een bovenraampje open gezet. Deze zijn over het algemeen moeilijk te bedienen en halen we vaak halsbrekende toeren uit om hem open te krijgen. Met de automatische raamopener is dit heel makkelijk, met de afstandbediening drukt u op open en het raampje gaat open. Bij het sluiten wordt een extra vergrendeling ingeschakeld zodat hij veilig weer dichtzit. Zo veilig dat de automatische raamopener een politiekeurmerk heeft.

De kosten van een automatische raamopener zijn € 195,- Dit is inclusief BTW en montage.

 

ANTI-SLIP BEHANDELING BESTAANDE TEGELS IN BADKAMER
Veilig thuis wonen  

 

AUTOMATISCHE BEDIENING GORDIJNEN

 

   

 

ROOKMELDER GEKOPPELD AAN EEN PERSONENALARM
Veilig thuis wonen

Deze rookmelder wordt aangesloten op het personen alarm zoals op deze assortiment pagina is omschreven.

Zodra er rookontwikkeling plaatsvindt in uw woning zal de rookmelder een alarmsignaal geven waarvan u zeker wakker wordt. Dit kan uitgezet worden als blijkt dat de rookontwikkeling geen gevaar voor u betekent. Mocht u om welke reden dan ook niet gealarmeerd worden door de rookmelder, dan zal deze verbinding zoeken met de personenalarm ontvanger en de nummers gaan bellen die wij al voor u hebben ingesteld. De gealarmeerde personen kunnen dan een spraakverbinding tot stand brengen en zo nodig actie ondernemen.

De kosten van dit gekoppelde alarm zal rond de € 139,= liggen inclusief BTW en montage.

 

   

 

DREMPELHULP VOOR BUITENDEUR

Met deze kunstof drempelhulp zijn al die vervelende hoge drempels verleden tijd. Deze kunstof drempelhulp is vervaardigd van een anti-slip slijtvast materiaal in de kleur licht grijs. Met dit systeem zijn drempels van alle hoogtes weg te werken en toegankelijk geworden voor rollators en of rolstoelen. Ook als u nog goed ter been bent kan deze drempelhulp u helpen om die hoge drempel over te komen.

De kosten voor dit systeem zijn voor een drempel tot 4 cm hoogte € 149,= Voor een drempel tussen 4 en 7,5 cm € 239,= Voor een drempel tussen 7,5 en 11 cm € 329,=. Voor een drempel tussen de 11 en 15 cm € 395,=  Dit is inclusief BTW en montage.

 

   

 

TRAP BEKLEDEN
Veilig en comfortabel thuis wonen Een onbeklede trap kan glad zijn en de kans op uitglijden is daardoor ook erg groot. Door de trap te bekleden met slijtvaste vloerbedekking zal deze mooier en ook zeker veel veiliger worden. Omdat elke trap anders is en de bekleding afhankelijk is van de persoonlijke smaak is het niet mogelijk om een exacte prijs te noemen. De prijs voor een gemiddelde trap met een slijtvaste vloerbedekking zal liggen rond de € 950,= inclusief BTW. Dit is in een dagdeel te realiseren.

 

EXTRA TRAPLEUNING MONTEREN

Een extra trapleuning geeft u veel meer zekerheid als u de trap op of af gaat. Onze trapleuningen zijn leverbaar in verschillende kleuren en materialen, bij metalen trapleuningen zijn de beugels waarop de leuning gemonteerd wordt zijn in dezelfde kleur. De trapleuningen zijn uiteraard in alle afmetingen leverbaar. De kosten van een extra enkele trapleuning zijn rond de  € 295,= dit is inclusief BTW en montage. 

 

VERHOOGD TOILET DUOBLOCK
Veilig en comfortabel thuis wonen

Een verhoogd toilet duoblock (verhoogd met 7 cm) zal het gaan zitten en opstaan aanzienlijk eenvoudiger maken. Wij leveren het toilet met een nieuwe witte wc bril. Wij vragen voor het plaatsen rond de € 475,= dit is inclusief BTW, montagematerialen, aansluitmaterialen en montage. Wij voeren de oude pot ook af als u dat wilt en laten alles weer keurig netjes achter.

Wij staan er voor in dat we kwalitatief zeer mooie en degelijke artikelen leveren.

 

 

AIRCO